Hírek, Érdekességek

Vendéglátói munkaruházattal a profi kiszolgálásért!

vendéglátói munkaruházat

A vendéglátóiparban kifejezetten sok múlik a külcsínen, de ez nem kizárólag az ételekre igaz! Az is sokat számít, ahogyan a vendéglátóegység mutat, hogy tiszta falak, tágas terek, minőségi asztalok és székek, ízlésesen berendezett bárpult várja a vendégeket, hiszen az első benyomás talán a legfontosabb. Mindezek mellett a személyzet is fontos részét képezi a hely teljes arculatának, vendéglátói munkaruházattal pedig igazán egységes és profi képet alakíthat ki a cégéről!

Ha Önnek látványkonyhája van, akkor elengedhetetlen a jó minőségű vendéglátói munkaruházat a személyzetnek, hiszen a vendégek kíváncsi pillantásai őket sem kerülik el, nem csupán az ételeket veszik szemügyre. Mindemellett persze kényelmesnek is kell lenniük a ruháknak, hogy senkit se zavarjon a munkája elvégzésében, strapabíró anyagból készültnek, hogy a gyakori mosás se tegyen kárt bennük, így sokáig használhatóak maradjanak.

Amennyiben vendéglátói munkaruházatra van szüksége, nálunk a legjobb helyen jár! Válassza kínálatunkból az Önnek legjobban tetszőt, ha pedig kérdése van, keressen minket elérhetőségeinken!

Birkenstock lábbelikben a munka kényelmesebben telik!

Birkenstock lábbelik

A Birkenstock márka minőségi lábbelijei az utcát is meghódították, népszerűségük töretlen, a városi divat szerves részévé váltak. A jellegzetes formáikról és kialakításukról felismerhető cipők, szandálok és papucsok a láb számára egészséges viseletet biztosítanak. Egyszerre kényelmesek és divatosak.

A Birkenstock a munkaruházat területén is bizonyított, hiszen sok helyen előszeretettel használják cipőit, papucsait. Egy olyan területen, ahol az álló vagy az aktív fizikai munka a meghatározó, alaposan meg kell válogatni, mit viselnek az alkalmazottak lábbeliből is.

A Birkenstock minden terméke kiválóan alkalmas arra, hogy munkaruházatként viseljék. Hosszú távon komfortos viselet, akár egész nap biztosítja a láb számára a kellemes viseletet. Úgy tervezték, hogy megtartsa a lábat, valamint igazodjon annak felépítéséhez. Ennek köszönhetően nem okoz kellemetlen tüneteket tartós viselés után sem.

Amennyiben a Birkenstock papucsokat és cipőket választja alkalmazottai számára, keressen minket bizalommal a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén!

Egyéni védőfelszereléseinkkel gondoskodhat a megfelelő öltözetről!

Egyéni védőfelszerelések

Számos munkahely esetében előfordul, hogy a munkavállalóknak nincsen egységes ruházatuk, védőfelszerelésük, ugyanakkor a biztonságos munkavégzés miatt szükség van a megfelelő viseletre. Ha Ön is szeretne egyéni védőfelszerelést biztosítani szakembereinek, tekintse meg választékunkat!

Egyéni védőfelszereléseink megbízható, minőségi termékek, amik hosszú éveken át ki fogják szolgálni a munkavállalókat. A kategóriában többféle védőfelszerelés közül is válogathat, ennek köszönhetően könnyedén megtalálhatja azt a ruházati terméket, amire szükség van szakterületén. Az egyéni védőfelszerelések praktikus kialakítású, stílusos ruhadarabok. A védőfelszerelések kényelmes viseletet biztosítanak a téli és nyári időszakban egyaránt.

Nézzen körül nálunk, válogassa össze az egyéni igényeinek megfelelő összeállítást, gondoljon a hűvösebb és melegebb hónapokra is! Adja le rendelését, ehhez pedig bátran vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

Az Isacco munkacipő és klumpa a szakácsok életét is megkönnyíti!

munkacipő és klumpa

Szakácsnak lenni teljes elköteleződéssel jár az ételkészítés és a vendégek kiszolgálása iránt. A séf, akárcsak a konyha többi dolgozója, sokszor fél napokon keresztül dolgozik azért, hogy az aznapi menüsor elkészüljön, méghozzá tökéletesen. Munka közben pedig a legkevésbé arra jut idejük, hogy leüljenek, megpihenjenek és kinyújtóztassák elgémberedett lábaikat. Az igénybevétel óriási, ezért van szükség igényes és megbízható munkacipőre a konyhában is. Az Isacco munkacipő és klumpa kiválóan alkalmas arra, hogy a szakácsok egész nap talpon legyenek benne.

Az Isacco munkacipő és klumpa anyaga és kialakítása lehetővé teszi, hogy a láb számára könnyű és kényelmes viselet legyen még akkor is, ha 12-14 órán át kell benne helytállni. Egyszerűen, gyorsan fel- és levehető, nem kell felesleges perceket tölteni az igazgatásával. A lábat stabilan tartja, jól szellőzik, komfortos és nem csúszik, tehát nem jelent kockázatot a csúszós konyhakövön sem.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha felkeltettük az érdeklődését, és rendeljen magas színvonalú, méltán népszerű Isacco munkacipőket és klumpákat!

Az egészségügyben, vagy a vendéglátásban dolgozik? Cserélje le régi munkaruházatát!

Az egészségügyben, vagy a vendéglátásban dolgozik? Cserélje le régi munkaruházatát!

Azok, akik az egészségügyben, vagy a vendéglátásban dolgoznak, tapasztalhatják, hogy a ruházatuk nap, mint nap számos tényezőnek van kitéve, így nem csoda, ha egy idő után használhatatlanná válik. Ha Ön is az említett területek valamelyikén dolgozik, és munkaruházata igencsak elhasználódott, vásároljon új egészségügyi, vagy vendéglátóipari munkaruházatot kínálatunkból!

Legyen szó felszolgálói, vagy ápolói munkakörről, ezeknek ellátáshoz nemcsak szaktudásra, hanem igényes megjelenésre is szükség van. Elengedhetetlen az, hogy a dolgozók megjelenése kifogástalan legyen, ugyanis sokat elárul az adott egészségügyi, vagy vendéglátóipari egységről. Kínálatunkban olyan egészségügyi és vendéglátóipari munkaruházatot találhat, amelyek nemcsak az igényes megjelenéséről gondoskodnak, hanem hosszú távon képesek kiszolgálni Önt a munkájában.

Ha új munkaruházatot vásárol, ne feledkezzen meg arról, hogy többet vásároljon az adott termékből, így könnyedén cserélheti azt, ami pedig még tovább képes lesz kiszolgálni Önt a munkájában. Ha a vásárlás előtt kérdései lennének az egészségügyi, vagy vendéglátóipari munkaruházatról, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Tanuló szettek gyakorlatra és tanórákra is!

Tanuló szettek gyakorlatra és tanórákra is!

A szakmailag magasan képzett és gyakorlott szakemberek is elkezdték valahol: kitanulták a vendéglátóipar, vagy éppen az egésszégügy egy-egy szakmáját. Szorgalommal, kitartással, elhivatottsággal és lelkesedéssel bárkiből lehet jó szakember, sikeres séf, cukrász vagy éppen fodrász.

A tanulóévek alatt, a gyakorlat idején a kezdőknek is szükségük van munkaruházatra. A tanuló szetteknek ugyanaz a funkciója, mint a többi munkaruhának, védik a viselőt a foltoktól, sérülésektől, de jelzik is a pozícióját. A tanuló szettek eltérő színekben, mintákban készülhetnek, ezzel is mutatva, hogy viselője még csak tanulja a szakmát. A tanfolyamokon, az oktatási intézményben ezt viselhetik a tanórán, de akkor is praktikus, ha valaki a szakmai gyakorlatát tölti éppen. A tanuló szettek megkülönböztetik a gyakorlaton lévőket a profiktól, akik így a pozíciójuknak és tudásuknak megfelelő feladatokat kapják majd.

Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, és tekintse meg munkaruházatainkat olyan híres márkák tolmácsolásában, mint az Isacco, a Greiff, vagy az Ego Chef!

Isacco munkaruházat: Válassza a legjobbat!

Isacco munkaruházat: Válassza a legjobbat!

Minoségi munkaruházatot keres? Egy munkaruha nem véletlenül jelent speciális viseletet, hiszen sok munkakör megköveteli a hétköznapitól eltéro ruházatot. Nem csupán azért fontos az utcai ruha lecserélése, mert a munkaruha egyfajta uniformisként, megkülönbözteto viseletként szolgál. Azért is kell eloírásszeruen lecserélni, mert a hétköznapi ruha nem biztosít olyan védelmet speciális körülmények között, mint az adott munkaruha

Isacco munkaruházati termékeink között Ön is megtalálja a tökéletes modelleket, méghozzá több területre is! Ezek a munkaruhák garantáltan minoségi darabok, így, ha olyan viseletre van szüksége, amiben megbízhat, válassza az Isacco munkaruházatot! Legyen akár fodrász, pincér, konyhafonök, egészségügyi dolgozó, mindenképp szüksége van egy olyan munkaruhára, amiben jól érzi magát, és amiben maximálisan tudja teljesíteni a feladatkörét!

A minoségi munkaruha kényelmes, tartós, és képes maradéktalanul megfelelni funkciójának is. Az Isacco munkaruhái is pontosan ilyenek! Vásároljon kínálatunkból!

Komfort és trend munkavégzés közben is? - Igen!

Komfort és trend munkavégzés közben is? - Igen!

A vendéglátás és az egészségügy két olyan terület, amelyek esetében nemcsak a szolgáltatások színvonalára kell figyelmet fordítani, hanem az alkalmazottak megjelenésére is, ugyanis az elso benyomás szempontjából rendkívül befolyásoló tényezo, hogy a létesítményben dolgozók mennyire igényesek ruházatukkal kapcsolatban.

Vállalkozásunk kituzte céljául, hogy minoségi, ízléses munkaruházatot kínál a vendéglátásban és az egészségügyben dolgozók számára, hiszen az alkalmazottak állandóan érintkeznek az emberekkel, így egyáltalán nem mindegy, hogy milyen ruházatban jelennek meg. Az elhanyagolt megjelenés miatt a komplett létesítményt is érheti negatív kritika!

Vendéglátói munkaruházataink nemcsak praktikusak, hanem divatosak is, így nem kell lemondani munkavégzés közben sem a trendrol. Kínálatunkban e téren a legnépszerubb márkát is fellelheti, a Greiff munkaruházatot, amivel garantált az igényes megjelenés!

Az egészségügyi dolgozók a ruházati termékeken kívül munkavédelmi cipoket is vásárolhatnak választékunkból, így biztosíthatják a komfortos munkavégzést.

Válassza a divatot és a minoséget, tekintse meg egészségügyi és vendéglátói munkaruházatunk kínálatát!

EGO CHEF munkaruházat: egyedi viselet a munkában

EGO CHEF munkaruházat: egyedi viselet a munkában

Az ideális munkaruhákat megtalálni nem mindig egyszeru, hiszen manapság már rengeteg gyártó kínál sokféle munkaruházatot. Ahogyan az árban, úgy a minoségben, a kínálatban is vannak eltérések, érdemes ezért tájékozódni, körülnézni, mielott döntünk.

Az EGO CHEF munkaruházat egyike azoknak a márkáknak, amikben Ön és alkalmazottai sem fognak csalódni! Az EGO CHEF munkaruházat kifejezetten a konyhai dolgozók számára kínál minoségi öltözéket. Nem csupán a minoségre helyezodik nagy hangsúly, de a karakteres, egyedi darabok gyártásában is élen járnak!

Strapabíró, hosszú távon is megbízható anyagok, nívós kivitelezés, gondos tervezés jellemzi az EGO CHEF munkaruházatot, ami ellenáll az ido múlásának, és a fokozott használatot is jól bírja! Amennyiben nem kedveli az unalmas, fehér, jellegtelen konyhai viseletet, válasszon, színes, mintás, egyéni munkaruhákat a konyhai alkalmazottak számára! Az EGO CHEF kínálatában minden olyan modellt megtalál, ami megfelel ezeknek a követelményeknek!

Miért döntsön az Isacco munkaruházat mellett?

Miért döntsön az Isacco munkaruházat mellett?

A komfortérzet minden körülmények között elengedhetetlen, foleg munkavégzés közben, ugyanis a kényelmetlenség nemcsak rossz érzetet kelt, hanem a dolgozó teljesítményébol is visszavesz. Ahhoz, hogy egy munkavállaló jól érezhesse magát a borében és száz százalékos teljesítményt tudjon nyújtani, kényelmes munkaruházatra van szüksége. Ha Ön az egészségügyben, vagy a vendéglátásban netán a szépségiparban dolgozik és szeretné kényelemben érezni magát, válassza az Isacco munkaruházatot!

Az Isacco munkaruházati termékek igazi minoséget képviselnek! A gyártó olyan textilekbol készíti a ruhákat, amelyek nem irritálják a bort, ennek köszönhetoen a munkavállalók a munkavégzésre tudnak koncentrálni. Az Isacco munkaruházattal nemcsak komfortosan érezheti magát, hanem megjelenésére is adhat munkavégzés közben. Rendkívül esztétikus darabokat találhat a márka kínálatában, így munkája közben sem kell lemondania a divatról!

Tegyen szert elonyökre, döntsön az Isacco munkaruházat mellett! Fedezze fel kínálatunkat, szerezze be az Önnek tetszo ruházati termékeket!

Valami hiányzik? A Greiff munkaruházatra gondolt már?

Valami hiányzik? A Greiff munkaruházatra gondolt már?

A cukrászdák és éttermek mindenhol finom ételekkel, mesés desszertekkel, finom italokkal várják a vendégeket. Akik elkészítik és felszolgálják ezeket a finomságokat, azok nem csupán alkalmazottak, de szakképzett mesterei is a szakmájuknak. Az o munkájukhoz hozzátartozik a profi megjelenés, hiába tevékenykednek túlnyomórészt a kulisszák mögött, és bontakoztatják ki tehetségüket a konyhán!

A séfek, cukrászok, kukták, az éttermi és cukrászdai kisegíto személyzet is munkaruhában dolgozik, méghozzá minoségi modellekben. A munkaruha nem csupán azért fontos, mert viselése gondoskodik az ételek és a munkakörnyezet higiéniájáról, de a személyzet számára is biztosítja a biztonságos, kényelmes munkavégzést, illetve annak feltételeit. Keressen minket bizalommal, és válogasson Greiff munkaruházatainkból, amelyek a legmagasabb minoséget képviselik a munkaruhák világában. A Greiff munkaruházat tervezése és kivitelezése során fontosnak tartjuk a kényelmet, a praktikumot, a védelmet és egy csipetnyi divatosságot is!

A Greiff munkaruházat minden étteremben, kávézóban, cukrászdában kötelezo hozzávaló!

Isacco munkaruházat: Komfort az egészségügyi dolgozóknak is!

Kiváló kötények vendéglátóipari ruházataink között!

Vitathatatlan, hogy egy rendeloben vagy kórházban a higiéniai feltételek elengedhetetlenek, ezért a legapróbb tényezokre is oda kell figyelni, foként azoknak, akik az egészségügyben dolgoznak, vagyis nem mindegy, hogy az orvosok és ápolók milyen munkaruházatot viselnek. Ha Ön is kórházban vagy rendelointézetben dolgozik, és minoségi egészségügyi munkaruházatot keres alkalmazottainak, válassza az Isacco márkát!

Az Isacco egészségügyi munkaruházat minden téren minoséget képvisel, nemcsak alapanyagában, hanem küllemében is, így munkavégzés közben is ízléses és ápolt megjelenése lehet a munkavállalóknak, még a legizzasztóbb helyzetekben is. Mivel a gyártó szakértoi tisztában vannak ezen terület kihívásaival, fontosnak tartották, hogy az Isacco egészségügyi munkaruházati termékeket egyszeruen és foltmentesen tisztán lehessen tartani. A hamar elhasználódó köpenyek és nadrágok nem tunhetnek higiénikusnak, még akkor sem, ha közvetlenül elotte ki lett tisztítva a ruhadarab.

Helyezze középpontba a higiéniát és az ízléses megjelenést, szerezze be kínálatunkból az Isacco egészségügyi munkaruházatokat, ehhez pedig bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kiváló kötények vendéglátóipari ruházataink között!

Isacco munkaruházat: Komfort az egészségügyi dolgozóknak is!

A vendéglátóipari ruházat kiválasztásánál fontos, hogy az adott modell egyszerre legyen funkcionális és esztétikus, kényelmes és tartós, strapabíró és minoségi azért, hogy ne kelljen belole szinte azonnal újat venni, és azért, hogy a viseloje jól érezze magát benne. Az is fontos, hogy jól nézzen ki, mert szem elott van, a vendégek is látják, tehát a vendéglátóhelyet is minosíti.

Az általunk forgalmazott munkaruházatok között ezeknek a kritériumoknak eleget tevo kötényeket is talál. Forduljon hozzánk bizalommal, és válogasson kiemelkedo minoségu termékeink közül, vásároljon webshopunkból kötényeket vendéglátóegységébe!

Cukrászda, vagy kávézó, étterem, vagy smoothie-bar, nincs különbség, ugyanis mindenhol alapveto követelmény a színvonalas munkaruházat. Ha a teljes uniformis nem is, de egy szép és megbízható kötény mindig jól jön. Termékeink között talál a sima kötények mellett színes, vagy éppen farmerbol készült darabokat is. Melyik illik legjobban vállalkozásához és elképzeléseihez?

Keressen minket megadott elérhetoségeinken, és vásárolja tolünk új kötényeit!

Logózás? Valósítsa meg velünk!

Logózás? Valósítsa meg velünk!

Aki az egészségügyben vagy vendéglátói területen dolgozik, tudja, hogy az egységes megjelenés nagyon fontos a személyzet számára, hiszen ez különösen imponáló az ügyfeleknek és a vendégeknek, ráadásul bármilyen észrevétel vagy kérdés esetén tudni fogják, hogy kihez kell fordulni. Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy ez az egység nemcsak az egyforma egészségügyi, vendéglátói munkaruházattal valósul meg, a kiváló ruházat biztosítása mellett vállaljuk azok emblémázását, hímzését is.

Az emblémázásnak vagy hímzésnek köszönhetoen ízléses formában láthatja viszont cége logóját, így eleget tehet a munkahelyi követelményeknek is, hiszen manapság nem egy vállalkozás esetében alapveto feltételnek számít, hogy a személyzet ruházatán megjelenjen valamilyen formában a cég jellegzetes logója.

Amennyiben új egészségügyi, vendéglátói munkaruházatot vásárolna, nézzen körül nálunk, és bízza ránk a logózást is, hiszen idot és energiát spórolhat így! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, és ossza meg velünk elképzeléseit!

Galléros, V nyakú és kereknyakú pólók a kényelmes munkaruházathoz!

Galléros, V nyakú és kereknyakú pólók a kényelmes munkaruházathoz!

A vendéglátás sokszor igazi kihívás a munkavállalók számára, legyen akár pincér, séf vagy pultos az illeto. Hosszú munkaórák, megoldásra váró problémák teszik próbára az ember állóképességét, türelmét és szakmai tudását. Ennek fényében az a legkevesebb, hogy legalább a munkaruhájában jól érezze magát.

Egy komfortos munkruha aranyat ér, még ha csak egy pólóról is van szó. Nem mindegy, hogy 10-12 órában egy kényelmetlen, szúrós, dörzsölos darabban kell dolgoznia az embernek vagy pedig egy teljesen tökéletes komfortot nyújtó pólót visel, akár az inge alatt.

Amennyiben Ön is a minoségi modellekre esküszik, keressen minket bizalommal, és rendeljen kínálatunkból galléros, V nyakú, kereknyakú pólókat! Járjon az alkalmazottai kedvében és biztosítson számukra olyan munkaruhát, ami minden szempontból ideális viselet, olyan, amilyet Ön is szívesen hordana.

Különbözo méretekben, változatos színekben és minoségi anyagokból készülnek a galléros, V nyakú, kereknyakú pólók, csak választania kell! A honlapunkon feltüntetett elérhetoségeken minden Önt érdeklo információt megtudhat a galléros, V nyakú, kereknyakú pólókról és egyéb ruházatokról is!

Kényelmes munkapapucsokkal az egészség védelméért

Kényelmes munkapapucsokkal az egészség védelméért

Annak, aki álló munkát végez, vagy nagyon sokat kell járkálnia, kulcsfontosságú kérdés, hogy milyen lábbelit választ. A nem megfelelő munkacipőben eleinte "csak" a lábunk fog fájni, később viszont szinte mindenünk: hátunk, karunk, vállunk. Ez hosszút távon bizony súlyos károkat okoz a gerincben. Nézzük, milyen munkapapucsot érdemes választani!

A munkapapucsok terén a legfontosabb, hogy kényelmes legyen a kiválasztott lábbeli. Ne kelljen benne erőlködnie a lábnak, az izmok ellazulhassanak, és természetesen ne csak rövid ideig tartson a komfortérzet. A sarka ne legyen se túl magas, se túl lapos, és elég erős legyen a talpa ahhoz, hogy ne érződjön át rajta a talaj egyenetlensége. A jó munkapapucs megfelelően szellőzik, a láb nem izzad bele. Emellett fontos, hogy legyen könnyen tisztítható.

Szeretne egy olyan munkapapucsot, ami egész napos kényelmet biztosít, és nem fáj miatta a lába még a nap végén sem? Forduljon hozzánk bizalommal, és válassza a Birkenstock munkapapucsokat!

Miért válassza szakács- és felszolgáló-tanuló szettjeinket?

Miért válassza szakács- és felszolgáló-tanuló szettjeinket?

Manapság a legjövedelmezőbb szakmákat a vendéglátás biztosítja, ezért nem véletlen, hogy egyre több ember dönt amellett, hogy kitanulja a felszolgálói, vagy a szakács munkaköröket. Ezek esetében nemcsak a részvételre lesz szükség, hanem a megfelelő munkaruházatra is, főleg a gyakorlati órákhoz, hiszen a tanulóknak védeniük kell ruházatukat a foltoktól. Ha Ön is a vendéglátóiparban szeretne elhelyezkedni, válasszon kínálatunkból szakács- és felszolgáló-tanuló tanuló szettet!

Szakács- és felszolgáló-tanuló tanuló szettjeink minden olyan kritériumnak megfelelnek, amelyek felmerülhetnek a gyakorlati órákkal kapcsolatban. Termékeink színvonalas, strapabíró anyagból kerültek legyártásra, emellett nemcsak védik viselőjüket, hanem öltöztetik is, így a diákok a szakács- és felszolgáló-tanuló szettek viselését nem kényszerként fogják megélni, hanem büszkén fogják azokat hordani! Ruházati termékeinkben öröm a munkavégzés, és a tanulók a kényelemnek köszönhetően minden szempontból a maximumot fogják nyújtani.

Szakács- és felszolgáló-tanuló tanuló szettjeink gazdag választékban elérhetőek. A vásárláshoz vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Szakács és felszolgáló tanuló szettek nívós márkák tolmácsolásában

Szakács és felszolgáló tanuló szettek nívós márkák tolmácsolásában

Szeretne tanulóinak az elméleti és gyakorlati felkészítés mellett színvonalas eszközöket és kiegészítőket is nyújtani a képzésük során? Ebbe a kategóriába beletartozik az is, hogy szakács és felszolgáló tanuló szetteket biztosít azoknak, akik még csak tanulják a szakácskodást és a felszolgáló szakmát.

Az általunk forgalmazott szakács és felszolgáló tanuló szettek semmiben sem maradnak el a profi munkaruházattól. Ugyanolyan magas színvonalú, nívós modellekről van szó, mint amilyet a profi szakemberek számára is terveznek. A legnevesebb munkaruházati márkák termékei között a tanulók számára is megrendelheti kedvenc modelljeit. Ezekben a szakács és felszolgáló tanuló szettekben a diákok élesben is gyakorolhatnak, tanulhatnak és teljesen beleélhetik magukat abba, milyen lesz majd, ha ténylegesen munkába állnak.

Amennyiben érdekli ajánlatunk, keressen fel minket bizalommal a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén, és tudjon meg többet termékeinkről!

Egészségügyi munkaruházatot vásárolna? Keressen minket!

Egészségügyi munkaruházatot vásárolna?

Egy egészségügyi dolgozó számára is elengedhetetlen a munkaruha, hiszen ez több funkciót is elláthat. Ha jó minőségű egészségügyi munkaruházatot keres, nálunk megtalálja a megfelelőt!

Az egészségügyi munkaruházat épp olyan fontos, mint a szerelőknél a védőfelszerelés, hiszen ez a fajta munkaruha is valamiféle védelmet biztosít. Persze nem kell komoly védelemre gondolni, de arra például remek megoldást jelentenek, hogy megvédjék a civil ruhát, vagy az egészségügyi dolgozó bőrét az esetleges szennyeződésektől. Kínálatunkban nem csak egyszerű egészségügyi munkaruhákat talál, hiszen ezek a munkaruhák egyedileg lettek tervezve, így megtalálhatja az Ön igényeire szabott darabokat is. Az ilyen egészségügyi munkaruházatokra igény szerint hímzést is tehetünk az adott cég logójával, és ha szükséges, egyéb motívumukkal is elláthatjuk. Kínálatunkat megismerheti az oldalra feltöltött katalógusainkból!

Ha Önnek szüksége lenne egészségügyi munkaruházatra, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!